Därför ska du gå en utbildning på Nackademin

Att gå en utbildning är alltid ett bra val. Sedan finns det bättre och sämre utbildningar att gå. Om du vill gå en utbildning som ger dig rätt kompetens och som samtidigt inte är för lång ska du kolla på Nackademins utbildningar.

Att välja rätt utbildning är inte helt enkelt. Om du söker efter en utbildning att gå är ett tips att surfa in på nackademin.se som är en yrkeshögskola med många kurser och utbildningar. Fördelen med att gå en utbildning på Nackademin är att utbildningarna som erbjuds är utformade efter dagens men även framtidens kompetensbehov. Du ökar alltså sannolikheten att få ett jobb snabbt när du är färdig med utbildningen om du väljer Nackademin.

Berättigad till studielån

Utbildningarna kombinerar teori och praktik och är 1–2 år långa. En annan fördel med Nackademin är att alla deras utbildningar är berättigad till CSN. Sedan några år tillbaka är det många som väljer yrkeshögskolan framför andra utbildningar. För många är studielån en förutsättning för att kunna studera en längre period. Tänk på att även äldre personer har möjlighet att få studielån. Om du redan har en utbildning och är less på ditt jobb eller just har förlorat jobbet är det en bra idé att satsa på en utbildning inom ett nytt område. Det kan ge dig ny energi och motivation i arbetslivet.

Nackademins utbildningsområden

På Nackademin kan du gå utbildningar inom elteknik och energi, kommunikation, bygg, vård, design, pedagogik och IT. Flera av utbildningar kan du även välja att läsa på distans. Du kan exempelvis bli tandsköterska, byggnadsingenjör, javautvecklare, elingenjör och UX-designer på Nackademin. Att gå en utbildning är fördelaktigt om du vill vara attraktiv på arbetsmarknaden. Du blir ännu mer attraktiv genom att välja en utbildning på Nackademin på grund av deras nära samarbete med näringslivet.

Tips för att hitta rätt utbildning

För att du ska hitta den rätta utbildningen för dig behöver du fundera över vad du vill arbeta med i framtiden och vad som intresserar dig. Ta reda på vilka arbetsuppgifter som kan motivera dig och vad som är betydelsefullt för att du ska trivas i ett arbete.